Welke service heeft u nodig?

Ubels Autotechniek en Smederij is het garagebedrijf voor Bedum en omstreken voor een betrouwbare partner in onderhoud en reparatie van uw auto, maar ook bedrijfswagens, aanhangers, oldtimers en verscheidene werktuigen. Hieronder vindt u de meest gangbare diensten.Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op!

Bij garagebedrijf Ubels bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie voor alle merken, zowel particulier als zakelijk c.q. bedrijfswagens.

U heeft schade gereden en zoekt een garagebedrijf die alles uit handen neemt? Bij Ubels kunt u zorgeloos uw auto laten herstellen.

Als APK keurmeester en APK keuringsinstantie is Ubels Autobedrijf uitermate geschikt voor de nieuwe APK van uw auto.

Met het juiste advies en apparatuur verzorgt Ubels graag uw bandenwissel of aankoop van nieuwe banden en eventueel bijbehorende velgen.

Merkt u dat de airco minder goed werkt, rare geurtjes verspreidt of helemaal niet werkt? Voor een aircocheck tot servicebeurt en reparatie kunt u bij Ubels terecht!

Soms zijn de problemen met uw auto minder voor de hand liggend dan een lekke band of lege accu. Hiervoor heeft Ubels de nieuwste diagnose apparatuur.

Persoonlijk contact

Altijd vooraf een offerte

Alle merken welkom

Betrouwbaar en betaalbaar